Bootcamps

Trainen voor een Obstacle Run is zeker aan te raden. Een populaire methode is om deel te nemen aan een Bootcamp. Buffelrun heeft met een exclusief aantal Bootcamps uit de regio een samenwerking. Niet alleen kun je daar trainen voor Obstacle Runs en geven ze specifieke Buffelrun trainingen. Je kunt ook via deze BootcampPartners je kaarten bestellen en samen met je mede Bootcampers tegelijk starten.
Kijk hieronder voor een Bootcamp bij jou in de regio!
BEEK EN DONK

Lifestyle center Laarbeek beschikt over een geweldig survival terrein waar je deel kunt nemen aan Bootcamp-LCL. Een outdoortraining voor hen die graag tot het uiterste gaan, niet bang zijn om vies te worden en heerlijk functioneel willen trainen. Onze ervaren instructors motiveren je het beste uit jezelf te halen en grenzen te verleggen. Klik HIER voor meer info!
ERP

Wilgen Training biedt trainingen aan die uitdagend, gevarieerd en leuk zijn en waarbij het hele lichaam wordt getraind. Laat jezelf elke keer uitdagen en zet elke training een stap vooruit. Klik HIER voor meer informatie.

UDEN/St. ANTHONIS

Blij in Balans is uniek in Uden en Sint Anthonis met de Bootcamp XXL. Ben jij een man of vrouw met een maatje meer, een BMI boven de 25, met nul komma nul conditie, wil je de strijd met je overgewicht aangaan en graag buitensporten? Dan ben ik op zoek naar jou! Klik HIER voor meer informatie.

BEST

Wij zijn niet van de one size fits all concepts! Iedereen heeft een persoonlijk doel en jouw doel is onze missie. Daar hoort natuurlijk ook een persoonlijk plan bij. Voordat je kunt starten plannen we samen een uitgebreide intake. Zo kunnen we meteen zien hoe jouw leven er ongeveer uitziet en wat voor plan daarbij het beste past.Klik HIER voor meer informatie.

HEESWIJK-DINTHER

LEKKER BUITEN SPORTEN! Bij BootCamp worden niet alleen de spieren maar ook de coördinatie uitgedaagd. Het uitgangspunt van iedere les bij ons is om de oefeningen en loopvormen zo te varieren dat iedere deelnemer op zijn/haar eigen niveau mee kan doen! Bootcamp is voor IEDEREEN. Klik HIER voor meer informatie.

HELMOND

Bootcamp Brandevoort doet mee aan verschillende outdoor-, survivalevenementen en zorgt ervoor dat een ieder hier fit voor aan de start verschijnt! Middels opbouwende en specifieke trainingen waarbij zowel kracht- uithoudingsvermogen als conditie komen kijken, stomen wij een ieder klaar voor welk evenement dan ook! Klik HIER voor meer informatie.

OOSTERHOUT

Bootcamp Oosterhout, heb je ook zin om met ons mee trainen? Neem dan snel contact op en sluit aan bij de leukste bootcamp club! Samen zorgen we er voor dat ook jij je sportieve doelstellingen haalt! Klik HIER voor meer informatie.

SINT MICHIELSGESTEL

Bij thelocalGym kun je terecht voor fitness, conditietraining, yoga, personal training, groepstraining en meer. Deze sportschool heeft sinds juni 2016 zijn deuren geopend. Iedereen in Sint Michielsgestel, Den Dungen, Maaskantje, Schijndel en omgeving is welkom voor training, alleen of in groepsverband. Klik HIER voor meer informatie.

Sponsoren

Gevak
V-CO
Masterpiece Financials
Vanderlande
Patrick Wetzel
Zon XP
Stow
XL Infra
Unicarriers
Kanters Bedrijven
Rabobank
Bavaria
van Boxtel
Spam Energy
Emte
ColdService
Noordkade Veghel
Lifestyle Center Laarbeek
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme