Bootcamps

Trainen voor een Obstacle Run is zeker aan te raden. Een populaire methode is om deel te nemen aan een Bootcamp. Buffelrun heeft met een exclusief aantal Bootcamps uit de regio een samenwerking. Niet alleen kun je daar trainen voor Obstacle Runs en geven ze specifieke Buffelrun trainingen. Je kunt ook via deze BootcampPartners je kaarten bestellen en samen met je mede Bootcampers tegelijk starten.
Kijk hieronder voor een Bootcamp bij jou in de regio!
BEEK EN DONK

Lifestyle center Laarbeek beschikt over een geweldig survival terrein waar je deel kunt nemen aan Bootcamp-LCL. Een outdoortraining voor hen die graag tot het uiterste gaan, niet bang zijn om vies te worden en heerlijk functioneel willen trainen. Onze ervaren instructors motiveren je het beste uit jezelf te halen en grenzen te verleggen. Klik HIER voor meer info!
ERP

Wilgen Training biedt trainingen aan die uitdagend, gevarieerd en leuk zijn en waarbij het hele lichaam wordt getraind. Laat jezelf elke keer uitdagen en zet elke training een stap vooruit. Klik HIER voor meer informatie.

UDEN/St. ANTHONIS

Blij in Balans is uniek in Uden en Sint Anthonis met de Bootcamp XXL. Ben jij een man of vrouw met een maatje meer, een BMI boven de 25, met nul komma nul conditie, wil je de strijd met je overgewicht aangaan en graag buitensporten? Dan ben ik op zoek naar jou! Klik HIER voor meer informatie.

BEST

Wij zijn niet van de one size fits all concepts! Iedereen heeft een persoonlijk doel en jouw doel is onze missie. Daar hoort natuurlijk ook een persoonlijk plan bij. Voordat je kunt starten plannen we samen een uitgebreide intake. Zo kunnen we meteen zien hoe jouw leven er ongeveer uitziet en wat voor plan daarbij het beste past.Klik HIER voor meer informatie.

HEESWIJK-DINTHER

LEKKER BUITEN SPORTEN! Bij BootCamp worden niet alleen de spieren maar ook de coördinatie uitgedaagd. Het uitgangspunt van iedere les bij ons is om de oefeningen en loopvormen zo te varieren dat iedere deelnemer op zijn/haar eigen niveau mee kan doen! Bootcamp is voor IEDEREEN. Klik HIER voor meer informatie.

HELMOND

Bootcamp Brandevoort doet mee aan verschillende outdoor-, survivalevenementen en zorgt ervoor dat een ieder hier fit voor aan de start verschijnt! Middels opbouwende en specifieke trainingen waarbij zowel kracht- uithoudingsvermogen als conditie komen kijken, stomen wij een ieder klaar voor welk evenement dan ook! Klik HIER voor meer informatie.

OOSTERHOUT

Bootcamp Oosterhout, heb je ook zin om met ons mee trainen? Neem dan snel contact op en sluit aan bij de leukste bootcamp club! Samen zorgen we er voor dat ook jij je sportieve doelstellingen haalt! Klik HIER voor meer informatie.

SINT MICHIELSGESTEL

Bij thelocalGym kun je terecht voor fitness, conditietraining, yoga, personal training, groepstraining en meer. Deze sportschool heeft sinds juni 2016 zijn deuren geopend. Iedereen in Sint Michielsgestel, Den Dungen, Maaskantje, Schijndel en omgeving is welkom voor training, alleen of in groepsverband. Klik HIER voor meer informatie.

ERP

Iedereen is anders; niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Dit betekent dat iedereen een andere aanpak nodig heeft om veilig en op een effectieve manier zijn of haar doelen te bereiken.
Een personal trainer weet precies wat voor jou en je lichaam goed is. Daar zijn wij sterk in. Klik HIER voor meer informatie.

ERP

Van super intensieve cardio trainingen tot yoga. En diverse soorten total body workouts, waaronder Bootcamp. Een uur fanatiek in de natuur, waarbij je je conditie en alle spieren in je lichaam traint. Hierbij worden materialen uit de omgeving gebruikt zoals bakstenen, bomen, bruggen en trappen!  Klik HIER voor meer informatie.

GEMERT

Ben jij een Bootcamp Junkie?! Bij ons kom je in de heerlijke buitenlucht trainen om te werken aan je persoonlijke doel! Doe je een keer met ons mee? Ga met ons slim en hard werken voor je persoonlijke doelen. Werk aan je doel, doe wat je leuk vind en blijf het doen. Klik HIER voor meer informatie.

OSS

Met Team Bullpower doen we regelmatig mee aan obstacle runs in Nederland, België en Duitsland. We gaan dan samen de strijd aan om de finish te halen en een mooie tijd neer te zetten! ‘We go hard, we go together’ is ons motto! Lijkt het je leuk te om mee te doen samen met een vriend of alleen? Meld je dan nu aan! Klik HIER voor meer informatie.

Sponsoren

Intersport
VRI Nederland
Topcover
Vries Autoschade
Vast en Goed
Univor
Gevak
Vissers Ploegmakers
Masterpiece Financials
Vanderlande
Patrick Wetzel
Zon XP
Stow
XL Infra
Unicarriers
Kanters Bedrijven
Rabobank
Bavaria
van Boxtel
Spam Energy
Emte
ColdService
Noordkade Veghel
Lifestyle Center Laarbeek
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme