Bootcamps

Trainen voor een Obstacle Run is zeker aan te raden. Een populaire methode is om deel te nemen aan een Bootcamp. Buffelrun heeft met een exclusief aantal Bootcamps uit de regio een samenwerking. Niet alleen kun je daar trainen voor Obstacle Runs en geven ze specifieke Buffelrun trainingen. Je kunt ook via deze BootcampPartners je kaarten bestellen en samen met je mede Bootcampers tegelijk starten.
Kijk hieronder voor een Bootcamp bij jou in de regio!
BEEK EN DONK

Lifestyle center Laarbeek beschikt over een geweldig survival terrein waar je deel kunt nemen aan Bootcamp-LCL. Een outdoortraining voor hen die graag tot het uiterste gaan, niet bang zijn om vies te worden en heerlijk functioneel willen trainen. Onze ervaren instructors motiveren je het beste uit jezelf te halen en grenzen te verleggen. Klik HIER voor meer info!
BEST/SON EN BREUGEL

Bootcamp Best & Son en Breugel, midden in de bossen. Hard werken, humor, gezellig, survivalruns, niks moet, aandacht, iedereen telt mee, VOOR ELK NIVEAU.Klik HIER voor meer informatie.

boekel

Buitensporten op je EIGEN niveau? Dat kan bij Bootcamp Beekmans in Boekel. 
Wil jij uitgedaagd worden, sporten onder professionele begeleiding en hou je ook van humor tijdens het sporten? Kom dan voor een proeflesje bij Bootcamp Beekmans.
Zowel mannen als vrouwen kunnen deelnemen! Klik HIER voor meer informatie.

CUIJK

Ladies Outdoor Bootcamp is een training voor vrouwen van alle leeftijden. Tijdens de groepstraining bouw je aan conditie & spierkracht. Er zijn ook trainingen voor beginners en een proefles is gratis! Klik HIER voor meer informatie.

ERP

Wilgen Training biedt trainingen aan die uitdagend, gevarieerd en leuk zijn en waarbij het hele lichaam wordt getraind. Laat jezelf elke keer uitdagen en zet elke training een stap vooruit. Klik HIER voor meer informatie.

GELDROP/LIEROP

Waarom Bootcamp bij Pastoor Outdoor? Op de eerste plaats vinden wij (opnieuw) plezier krijgen in sporten het allerbelangrijkst. In een wereld waar het lijkt of je steeds van alles moet, is buiten zijn en bewegen dé manier om te ontspannen! Klik HIER voor meer informatie.

GEMERT

Bootcamp is lekker buiten sporten in een groep, waarbij je in je eigen tempo en intensiteit mee kunt doen. Wij bieden als enige in Gemert Bootcamp aan voor beginners. Klik HIER voor meer informatie.

UDEN/St. ANTHONIS

Blij in Balans is uniek in Uden en Sint Anthonis met de Bootcamp XXL. Ben jij een man of vrouw met een maatje meer, een BMI boven de 25, met nul komma nul conditie, wil je de strijd met je overgewicht aangaan en graag buitensporten? Dan ben ik op zoek naar jou! Klik HIER voor meer informatie.

VEGHEL

Regionaal bekend om de goede begeleiding van de instructeurs en om de perfecte ligging. Ideaal om je voor te bereiden op de Buffelrun. Klik HIER voor meer informatie.

Sponsoren

Gevak
V-CO
Masterpiece Financials
Vanderlande
Patrick Wetzel
Zon XP
Stow
XL Infra
Unicarriers
Kanters Bedrijven
Rabobank
Sport 2000
Bavaria
van Boxtel
Spam Energy
Emte
ColdService
Noordkade Veghel
Lifestyle Center Laarbeek
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme