Parcours en obstakels

Parcours

Tijdens het weekend van de Buffelrun vindt er in ons dorpje van ruim 700 inwoners een ware invasie plaats. Stoere Buffels, samen met hun familie en vrienden, zijn dan op zoek naar uitdaging en gezelligheid. De start en finish is in ons gezellige centrum van Boerdonk waarna een 6 of 12 kilometer parcours je leidt door onze prachtige omgeving van water, bossen en weilanden. De eerste 6 kilometer wordt door iedereen afgelegd en hierna is er gelegenheid om richting finish te gaan. Heb je er nog geen genoeg van dan ga je gewoon verder. Een nieuw 6 kilometer parcours in een andere omgeving met nieuwe obstakels kom je dan tegen. Maar liefst 25 obstakels liggen er verspreid over het hele parcours dus je kunt je hart ophalen!
Let wel: het is geen wedstrijd. We doen ook niet aan tijdmeting omdat uitdaging én gezelligheid –na veiligheid- bij ons bovenaan staan. Het kruipen door de modder, het springen in het water of het springen over een muur doe je in je eigen tempo. Het gaat er om dat je alleen óf samen met je team van vrienden, familie, collega’s of onbekende die je bent tegen gekomen de obstakels overwint en de finish haalt. Dan kom je op ons gezellige horecaplein waar de beloning op je wacht in de vorm van een heerlijk biertje.

Obstakels

Onze obstakels kun je terug vinden onder allerlei exotische namen, variërend van Whole Hole Of Clay, Don’t Climb, The Walls, Monkey Bars, Search The Froggs etc. Als je je abonneert op onze nieuwsbrief (klik hier) of volgt via Social Media dan heb je een voorsprong. In de aanloop naar het evenement zullen we telkens enkele obstakels kenbaar maken. Niet allemaal natuurlijk… er moet ook nog een verrassingselement in blijven. Toch?

Sponsoren

Intersport
VRI Nederland
Topcover
Vries Autoschade
Vast en Goed
Univor
Gevak
Vissers Ploegmakers
Masterpiece Financials
Vanderlande
Patrick Wetzel
Zon XP
Stow
XL Infra
Unicarriers
Kanters Bedrijven
Rabobank
Bavaria
van Boxtel
Spam Energy
Emte
ColdService
Noordkade Veghel
Lifestyle Center Laarbeek
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme