Prijzen en locatie

Deelname aan de Buffelrun kost € 27,50 voor volwassenen en € 17,50 voor de jeugd (12 t/m 15 jaar) exclusief service- en transactiekosten. Ben je tussen de 12 en 15 jaar dan is het enkel toegestaan om deel te nemen aan de 6 kilometer. Volwassenen (vanaf 16 jaar) mogen naar keuze 6 óf 12 kilometer “Buffelen”.
Het evenement vindt plaats in en rond Boerdonk. De start en finish is gelegen in het centrum. Boerdonk is niet zo groot dus je kunt het niet missen. Mocht je een adres in willen geven om het parkeertterrein te kunnen bereiken, geef dan in je navigatie “Akkerweg 5 in Boerdonk” in.
Het terrein is ook per fiets bereikbaar (onbewaakte –gratis- fietsenstalling is aanwezig op het parkeerterrein). Helaas is het terrein in het weekend niet met het openbaar vervoer te bereiken. U kunt natuurlijk wel een regiotaxi bellen.
Er is voldoende parkeergelegenheid dicht bij de start (loopafstand) van het evenement. Op de dag zelf is het parkeerterrein geopend vanaf 09.00 uur. Een parkeerticket kost € 3,00. Let op! In de straten van Boerdonk geldt tijdens dit weekend een parkeerverbod en hierop wordt streng gecontroleerd.
Tijdens de Buffelrun zullen bewegwijzeringsborden je in de juiste richting loodsen.

Sponsoren

Intersport
VRI Nederland
Topcover
Vries Autoschade
Vast en Goed
Univor
Gevak
Vissers Ploegmakers
Masterpiece Financials
Vanderlande
Patrick Wetzel
Zon XP
Stow
XL Infra
Unicarriers
Kanters Bedrijven
Rabobank
Bavaria
van Boxtel
Spam Energy
Emte
ColdService
Noordkade Veghel
Lifestyle Center Laarbeek
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme