Prijzen en locatie

Veiligheid staat voor ons voorop. Daarom moet je wel minimaal 6 jaar zijn en natuurlijk zwemdiploma A hebben om mee te mogen doen. Ben je bovendien tussen de 6 en 8 jaar dat is het verplicht dat een volwassene met je mee loopt op het parcours.
Een ticket kost slechts € 12,50 voor de jeugd (vanaf 6 jaar) en € 17,50 voor volwassenen (exclusief service- en transactiekosten).
Het evenement vindt plaats in en rond Boerdonk. De start en finish is gelegen in ons centrum. Boerdonk is niet zo groot dus je kunt het niet missen. Mocht je een adres in willen geven om het parkeerterrein te kunnen bereiken, geef dan in je navigatie “Akkerweg 5 in Boerdonk” in.
Het terrein is ook per fiets bereikbaar (onbewaakte –gratis- fietsenstalling is aanwezig op het parkeerterrein). Openbaar vervoer is er helaas niet.
Op de dag zelf is het parkeerterrein geopend vanaf 11.00 uur. Een parkeerticket kost € 3,00. Let op! In de straten van Boerdonk geldt tijdens dit weekend een parkeerverbod en hierop wordt streng gecontroleerd.
Tijdens de FamilyColorBuffelrun zullen bewegwijzeringsborden je in de juiste richting loodsen.

Sponsoren

Intersport
VRI Nederland
Topcover
Vries Autoschade
Vast en Goed
Univor
Gevak
Vissers Ploegmakers
Masterpiece Financials
Vanderlande
Patrick Wetzel
Zon XP
Stow
XL Infra
Unicarriers
Kanters Bedrijven
Rabobank
Bavaria
van Boxtel
Spam Energy
Emte
ColdService
Noordkade Veghel
Lifestyle Center Laarbeek
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme