Bootcamps

Trainen voor een obstacle run is zeker aan te raden. Een populaire methode is om deel te nemen aan een bootcamp. Buffelrun heeft met een exclusief aantal bootcamps uit de regio een samenwerking. Niet alleen kun je daar trainen voor obstacle runs en geven ze specifieke buffelrun trainingen, je kunt ook via deze bootcamppartners je kaarten bestellen en samen met je mede bootcampers tegelijk starten!

 

Kijk hieronder voor een bootcamp bij jou in de regio!

BEEK EN DONK

Lifestyle Center Laarbeek beschikt over een geweldig survival terrein waar je deel kunt nemen aan Bootcamp-LCL. Een outdoor training voor hen die graag tot het uiterste gaan, niet bang zijn om vies te worden en heerlijk functioneel willen trainen. De ervaren instructeurs motiveren je het beste uit jezelf te halen en grenzen te verleggen. KLIK HIER voor meer informatie.

ST. MICHIELSGESTEL

Bij TheLocalGym kun je terecht voor fitness, conditie-training, yoga, personal training, groepstraining en meer. Deze sport-school heeft sinds juni 2016 zijn deuren geopend. Iedereen in Sint Michielsgestel, Den Dungen, Maaskantje, Schijndel en omgeving is welkom voor training, alleen of in groepsverband. Klik HIER voor meer informatie.

ERP

HEESWIJK DINTHER

LEKKER BUITEN SPORTEN!

Bij BootCamp worden niet alleen de spieren maar ook de coördinatie uitgedaagd. Het uitgangspunt van iedere les bij ons is om de oefeningen en loopvormen zo te varieren dat iedere deelnemer op zijn/haar eigen niveau mee kan doen! Bootcamp is voor IEDEREEN. Klik HIER voor meer informatie.

Wilgen Training biedt trainingen aan die uitdagend, gevarieerd en leuk zijn en waarbij het hele lichaam wordt getraind. Laat jezelf elke keer uitdagen en zet elke training een stap vooruit. Voor iedereen die zijn of haar fysieke conditie of kracht wil ver-beteren of onder-houden.

 

Klik HIER voor meer informatie.