Deelname buffelrun 2023

Let op: Er geldt een strikte leeftijdsgrens van minimaal 16 jaar! Ben jij in voor de ultieme uitdaging van ons 6 of 12 kilometer parcours? Kun jij de talloze obstakels overwinnen óf heb je gewoon zin in een enorm leuke en sportieve dag? Schrijf je dan nu in: De laatste jaren maanden van te voren uitverkocht! Wees er dus snel bij.

Inbegrepen is:
  1. Een kwalitatief goed loopshirt
  2. Medaille aan de finish
  3. Keuze uit prachtige foto's
  4. Een drankje bij de finish
  5. Een super gezellige dag!
Buffelrun tickets

Tickets

Ben jij 16 jaar of ouder? Dan mag je mee doen met de Buffelrun!

Tickets kosten € 45,00 exclusief service- en transactiekosten.

Als je besloten hebt om individueel mee te doen is het makkelijk. kies na het klikken op de onderstaande button voor een startvak en de rest wijst zichzelf.
Doe je mee als team? stem dan samen af in welk startvak je gaat starten.

Get your tickets!

ACHTERAF WISSELEN VAN STARTTIJD IS HELAAS NIET MOGELIJK.

Startvakken en tijden

Hier staan de startvakken en de starttijden van de FamilyBuffelrun. Klik op de afbeelding om een grotere weergave te kunnen bekijken.

Je koopt een of meerdere tickets via de knop hierboven. Daarbij kun je meteen je keuze maken in welk startvak je graag wil starten.

Wil je samen met anderen van start? Stem dit dan goed vooraf met elkaar af.

WISSELEN ACHTERAF IS HELAAS NIET MOGELIJK.

Buffelrun startvakken 2022

Algemene voorwaarden

Door mee te doen met de Buffelrun ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Als je inschrijft voor meerdere deelnemers, zorg dan dat iedere deelnemer bekend is met deze voorwaarden.

Op de dag zelf moet iedere deelnemer een door hem- of haar zelf (of bij minderjarigheid door de ouders) ondertekende verklaring in leveren. In deze verklaring wordt je gewezen op het feit dat er bepaalde risico's zijn aan deelname, dat je moet kijken of je hiervoor goed bent verzekerd en je verklaart dat je in goede gezondheid verkeert om mee te mogen doen.

De verklaringen kun je ook hieronder downloaden: