Buffelrun Tribute festival

Al jaren een begrip in de regio. De vrijdagavond voor de Buffelrun is één brok gezelligheid. Elkaar weer ontmoeten in een gezellige sfeer, meerdere podia met top Tribute Bands, maar ook bijvoorbeeld een Silent Disco. Lekker ontspannen met elkaar een biertje drinken in de open lucht in een gemoedelijke omgeving en genieten van heerlijk eten met liefde bereid door onze talloze vrijwilligers. Kortom, alle ingrediënten voor een avond vol gezelligheid, dit wil je niet missen!

Buffelrun tribute festival

Tickets

Het Tribute Festival is natuurlijk wel een 18+ evenement, dat spreekt voor zich toch. Maar wat het extra leuk maakt is dat onze “oudere jeugd” ook toegang heeft tot het Buffel Up festival op hetzelfde terrein.

In 2022 zullen – naast de Silent Disco – de volgende Tribute Bands gaan optreden in de 3e editie van ons Buffelrun Tribute Festival:

  • André Hazes, by een avond met H6
  • Golden Earring, by Bloody Buccaneers
  • Rolling Stones, by Sticky Fingers

Tickets kosten €17,50 exclusief service- en transactiekosten.

Get your tickets!

Timetable

2 STAGES, 3 BANDS, aangevuld met een Silent Disco. Niet tegelijkertijd natuurlijk. Je hoeft van deze drie top Tribute Bands géén seconde te missen. Benieuwd naar de tijden? Binnenkort verschijnt de timetable op deze pagina.