Buffelup festival

Na het succes van 2021 voor onze jongere jeugd met een Silent Disco en een aparte kleinere stage stak de “Harde Kern” van Boerdonk de koppen bij elkaar. Dit kon beter, groter, gezelliger én meer toegespitst op de doelgroep van 18+. Na luttele drankjes en uren van gezelligheid, ook tijdens de lockdown (uiteraard coronaproof…) zag het BuffelUp Festival het levenslicht. Gebruik makend van het spectaculaire startpodium, aangevuld met een super gave licht/lasershow én natuurlijk te vette DJ's. Kortom, spektakel met een grote S! Gas op die lollie!

Buffelup festival

Tickets

Het BuffelUp Festival is wel een 18+ evenement. Logisch toch? Maar wist jij dat onze Silent Disco een secret pasway heeft naar het Tribute Festival op hetzelfde terrein? 2 festivals voor de prijs van 1! Super gaaf toch?

In 2022 zullen – naast de Silent Disco en onze local DJ’s – de volgende DJ’s hun opwachting gaan maken tijdens de 1e editie van het BuffelUp Festival:

  • Q-Music het Foute Uur
  • DJ Kruzo
  • Smerrig
  • Rave van Fortuin

Tickets kosten €17,50 exclusief service- en transactiekosten.

Get your tickets!

Timetable

1 mega stage, 4 super DJ’s, aangevuld met local DJ's en een Silent Disco. Niet tegelijkertijd natuurlijk althans… Niet qua top Dj's betreft. Je hoeft géén seconde te missen maar kom wel op tijd! Benieuwd naar de tijden? Binnenkort verschijnt de timetable op deze pagina.