Parcours en Obstakels

PARCOURS EN OBSTAKELS

PARCOURS

 

Tijdens het weekend van de Buffelrun vindt er in ons dorpje van ruim 700 inwoners een ware invasie plaats. Stoere Buffels, samen met hun familie en vrienden, zijn dan op zoek naar uitdaging en gezelligheid. De start en finish is in ons gezellige centrum van Boerdonk waar een 6 of 12 kilometer parcours je leidt door onze prachtige omgeving van water, bossen en weilanden. De eerste 6 kilometer wordt door iedereen afgelegd en hierna is er gelegenheid om richting finish te gaan. Heb je er nog geen genoeg van dan ga je gewoon verder. Een nieuw 6 kilometer parcours in een andere omgeving met nieuwe obstakels kom je dan tegen. Maar liefst ruim 35 obstakels liggen er verspreid over het hele parcours dus je kunt je hart ophalen.

 

LET WEL: Het is geen wedstrijd. We doen ook niet aan tijdmeting omdat uitdaging en gezelligheid -na veiligheid- bij ons bovenaan staan. Het kruipen door de modder, het springen in het water of het klauteren over een muur doe je in je eigen tempo. Het gaat er om dat je alleen óf samen met je team van vrienden, familie, collega's of onbekenden die je tegen bent gekomen de obstakels overwint en de finish haalt.

 

Dan kom je op ons gezellige horecaplein met gezellige muziek, lekker eten en veel toeschouwers. Daar wacht je de beloning in de vorm van een heerlijk biertje. 

OBSTAKELS

 

Onze obstakels kun je terugvinden onder allerlei exotische namen variërend van Whole Hole Of Clay, The Walls, Monkey Bars, Search The Froggs, Big Slide etc. Als je ons volgt via Social Media dan heb je een voorsprong. In de aanloop naar het evenement zullen we telkens enkele obstakels kenbaar maken. Niet allemaal natuurlijk.... Er moet ook nog een verrassingselement in blijven toch?