Editie 2023

De 8e editie van de Buffelrun alweer. De laatste jaren waren zowel de zaterdag en de zondag maanden van te voren uitverkocht! Of je nu houdt van een feestje, gezellig samen met je ouders, met je kinderen, met je vrienden of vriendinnen wil meedoen óf als je ouder bent dan 16 jaar én de echte uitdaging aan wilt gaan? Er is voor ieder wat wils. Bekijk hieronder wat de buffelrun jou kan bieden!

Familybuffelrun

Family Buffelrun

De eerste editie vond plaats in 2016 en wat was iedereen enthousiast. Na deze editie zijn we jaar in jaar uit de FamilyBuffelrun verder gaan verbeteren en professionaliseren. De run is niet alleen spectaculair maar vooral ook een beleving. Het parcours is 4 of 6 kilometer naar keuze met volop variatie.

Tijd is niet belangrijk. Genieten wel! Het gaat niet om de prestatie maar vooral om een super gave ervaring te beleven samen met je vrienden, vriendinnen, vader, moeder, opa of oma.

Obstakels

We starten na een pittige warming-up en duiken, klimmen, klauteren dan de verschillende obstakels in en over.

Uiteraard zijn de obstakels afgestemd op een obstakelrun met kinderen. De obstakels worden via onze Facebookpagina bekend gemaakt vanaf de zomer.

Interesse om mee te doen?

Heb je na het zien van deze informatie interesse om mee te doen? Lees dan op de Family Buffelrun pagina meer over de starttijden en hoe je tickets kan kopen!

Buffelrun

Buffelrun

Tijdens het weekend van de Buffelrun vindt er in ons dorpje van ruim 700 inwoners een ware invasie plaats. Stoere Buffels, samen met hun familie en vrienden, zijn dan op zoek naar uitdaging en gezelligheid. De start en finish is in ons gezellige centrum van Boerdonk waar een 6 of 12 kilometer parcours je leidt door onze prachtige omgeving van water, bossen en weilanden. De eerste 6 kilometer wordt door iedereen afgelegd en hierna is er gelegenheid om richting finish te gaan. Heb je er nog geen genoeg van dan ga je gewoon verder. Een nieuw 6 kilometer parcours in een andere omgeving met nieuwe obstakels kom je dan tegen. Maar liefst ruim 35 obstakels liggen er verspreid over het hele parcours dus je kunt je hart ophalen.

LET WEL: Het is geen wedstrijd. We doen ook niet aan tijdmeting omdat uitdaging en gezelligheid -na veiligheid- bij ons bovenaan staan. Het kruipen door de modder, het springen in het water of het klauteren over een muur doe je in je eigen tempo. Het gaat er om dat je alleen óf samen met je team van vrienden, familie, collega's of onbekenden die je tegen bent gekomen de obstakels overwint en de finish haalt.

Dan kom je op ons gezellige horecaplein met gezellige muziek, lekker eten en veel toeschouwers. Daar wacht je de beloning in de vorm van een sportdrank, fris, wijn of biertje. Of gewoon een heerlijke vette of gezonde snack!

Obstakels

Onze obstakels kun je terugvinden onder allerlei exotische namen variërend van Whole Hole Of Clay, The Walls, Monkey Bars, Search The Froggs, Big Slide etc. Als je ons volgt via Social Media dan heb je een voorsprong. In de aanloop naar het evenement zullen we telkens enkele obstakels kenbaar maken. Niet allemaal natuurlijk.... Er moet ook nog een verrassingselement in blijven toch?

Interesse om mee te doen?

Heb je na het zien van deze informatie interesse om mee te doen? Lees dan op de Buffelrun pagina meer over de starttijden en hoe je tickets kan kopen!