Deelname family buffelrun 2023

Deelname is mogelijk vanaf 6 jaar (tussen 6 en 8 jaar wel onder begeleiding van een volwassene). Je loopt een parcours van naar keuze 4 of 6 kilometer met super gave obstakels. Samen met je ouders, met je kinderen, met je vrienden en/of vriendinnen. Dat maakt allemaal niet uit. Succes en plezier gegarandeerd! De voorgaande edities waren altijd uitverkocht. Zorg dus dat je er snel bij bent.

Inbegrepen is:
  1. Medaille aan de finish
  2. Keuze uit prachtige foto's
  3. Een super leuke dag!
Familybuffelrun tickets

Tickets

Ben jij 6 jaar of ouder? Dan mag je mee doen met de FamilyBuffelrun!
LET OP: Ben je tussen de 6 en 8 jaar? Dan is het wel verplicht dat minimaal een volwassene met je mee loopt.

Vanaf 9 jaar mag je ook alleen met je vriendjes, vriendinnetjes, neefjes, of nichtjes mee lopen. Wel is het verplicht dat elke deelnemer minimaal beschikt over zwemdiploma A.

Ben je ouder dan 16 jaar? Dan mag je alleen maar mee lopen als je een volwassen ticket hebt!
Doe je mee samen met je (groot)ouders? Super gaaf! Zorg dan dat zij ook een volwassen ticket kopen.
Wil je meedoen, klik dan op de button "Get Your Tickets". Hier kun je een starttijd kiezen. Geef het aantal deelnemers op en de rest wijst zich vanzelf!

Get your tickets!

ACHTERAF WISSELEN VAN STARTTIJD IS HELAAS NIET MOGELIJK.

Startvakken en tijden

Hier staan de startvakken en de starttijden van de FamilyBuffelrun. Klik op de afbeelding om een grotere weergave te kunnen bekijken.

Je koopt een of meerdere tickets via de knop hierboven. Daarbij kun je meteen je keuze maken in welk startvak je graag wil starten.

Wil je samen met anderen van start? Stem dit dan goed vooraf met elkaar af.

WISSELEN ACHTERAF IS HELAAS NIET MOGELIJK.

Familybuffelrun startvakken 2022

Algemene voorwaarden

Door mee te doen met de Buffelrun ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Als je inschrijft voor meerdere deelnemers, zorg dan dat iedere deelnemer bekend is met deze voorwaarden.

Op de dag zelf moet iedere deelnemer een door hem- of haar zelf (of bij minderjarigheid door de ouders) ondertekende verklaring in leveren. In deze verklaring wordt je gewezen op het feit dat er bepaalde risico's zijn aan deelname, dat je moet kijken of je hiervoor goed bent verzekerd en je verklaart dat je in goede gezondheid verkeert om mee te mogen doen.

De verklaringen kun je ook hieronder downloaden: