Festivals

De Buffelrun is natuurlijk niet zomaar een run of een evenement. Nee het is een héél weekend vol plezier! En laten we op vrijdag nou gewoon lekker beginnen met twee festivals. Op hetzelfde terrein maar toch ook weer apart. Met een Silent Disco als “BufferZone”. Daarnaast nog een festival met lekkere muziek voor de 18+ jeugd met diverse DJ”s én een echt Tribute Festival voor de “oudere jeugd”. Dat wil je toch niet missen? 180% gezelligheid voor jong én oud!!!

Tribute festival

Meer dan alleen een Festival. Meer dan alleen Tributebands. Een complete beleving. Maar liefst drie Tribute Bands treden vanavond op, te weten: Golden Earring (by Bloody Buccaneers), Rolling Stones (by: Sticky Fingers) en Andres Hazes (by Hazes XS). Gegarandeerd feest! Daarna heb je natuurlijk ook gewoon de mogelijkheid om de hele avond onze Silent Disco binnen te wandelen en mee te dansen op de muziek van je keuze.

Tickets

Tickets voor het Buffelrun Tribute Festival kosten slechts:
Voorverkoop (online): € 17,50 (excl. servicekosten)
Er is géén kassaverkoop. Wil je aanwezig, zijn koop dan tijdig je tickets via onderstaande button!

Get your tickets!

Buffel Up festival

Hoe vet is dit. Het eerste echte festival in Boerdonk tijdens het weekend van de Buffelrun. En de line-up liegt er niet om. Buiten de lokal DJ’s optreden van o.a. Smerrig DJ’s, Kruzo, Rave van Fortuin en Q-Music het Foute Uur. En heb je zin om naar de Silent Disco te gaan? Lekker swingen op je favoriete muzieks op 3 verschillende kanalen? Ook dat is mogelijk. En allemaal voor hetzelfde geld! Voor de prijs hoef je het niet te laten. Een super gave gezellige avond samen met je vrienden/vriendinnen, wat wil je nog meer?

Tickets

Tickets voor het Buffel Up Festival kosten slechts:
Voorverkoop (online): € 17,50 (excl. servicekosten)
Er is géén kassaverkoop. Wil je aanwezig, zijn koop dan tijdig je tickets via onderstaande button!

Get your tickets!