FAQ's

FREQUENTLY ASKED?

INSCHRIJVEN

 

BETALEN VIA HET BUITENLAND

 

Woon je buiten Nederland en wil je toch graag inschrijven voor de Buffelrun (maar is dat lastig omdat je niet met Ideal of Creditcard kunt betalen? Stuur ons dan even een e-mail op info@buffelrun.nl. Geef daarin aan hoeveel tickets en voor welk startvak je je wilt inschrijven. Graag ook de shirtmaten. Wij nemen dan contact met je op om te kijken naar een oplossing.

 

MEER INFORMATIE

Klik HIER om de extra deel-nemersinformatie te downloaden.

DOUCHES

De Buffelrun staat bekend om zijn goede faciliteiten en daar zijn we trots op. Warme douches na afloop voor onze deelnemers zijn voldoende aanwezig zodat je jezelf lekker kunt opfrissen en daarna nog heerlijk nagenieten op ons Horecapelein of de andere deelnemers fris en fruitig aan kunt moedigen.

 

DRINKPOSTEN

Onderweg zijn voldoende eet- en drinkposten om je als deelnemer ruim te voorzien van een banaan, reep, energydrank of gewoon een glas water. Dit hoef je dus niet zelf mee te nemen.

 

GARDEROBE

Als deelnemer kun je -na inschrijving en op vertoon van je inschrijfbandje- je tas gratis afgeven bij onze garderobe. Let op: we aanvaarden alleen geen enkele aansprakelijkheid, daarom is de garderobe ook gratis. De garderobe is duidelijk zichtbaar op het terrein en staat direct tussen de douches en de sporthal waar je je in kunt schrijven.

 

PARCOURS

De lengte van het parcours is óf 6 kilometer óf 12 kilometer. De prijs is voor beide afstanden gelijk. Je mag bij het eindpunt van de 6 kilometer zelf bepalen of je de tweede unieke ronde van 6 kilometer ook gaat lopen. Het is niet toegestaan om meerdere malen een ronde of het parcours te lopen.

 

STARTTIJDEN

Je kunt zelf je starttijd / startvak kiezen.Via de menu “starttijden en inschrijven” kun je deze terug vinden. Let op: Starttijden kunnen snel uitverkocht zijn. Wees er dus op tijd bij.

 

VERZEKERING

Deelname geschiedt op eigen risico. In geval van een persoonlijk ongeval, is je eigen verzekering dus ook het aanspreekpunt. Tijdens de run is er sprake van toezicht door vrijwilligers bij de verschillende hindernissen. Daarnaast is er een gespecialiseerd medisch team aanwezig en houden reddingsteams toezicht bij de waterhindernissen. Natuurlijk houden we als organisatie zelf ook een oogje in het zeil. Veiligheid van onze deelnemers en toeschouwers staat voorop. Let op: door de organisatie is géén ongevallen verzekering afgesloten. Check dus vooraf dat je hiervoor goed bent verzekerd voor het geval er iets mocht gebeuren (wat niemand hoopt natuurlijk).

 

 

 

HET EVENEMENT


AANVULLEND

 

KLEDINGADVIES

 

Op zoek naar geschikte kleding? Tijdens de Buffelrun kan juiste kleding natuurlijk niet ontbreken. Bezoek de webshop van Dutch Mud Men. Hier vindt je een uitgebreid overzicht van kleding, schoenen en andere benodigheden.