Informatie over het evenement

Douches

De Buffelrun staat bekend om zijn goede faciliteiten en daar zijn we trots op. Warme douches na afloop voor onze deelnemers zijn voldoende aanwezig zodat je jezelf lekker kunt opfrissen en daarna nog heerlijk kunt nagenieten op ons horecaplein of de andere deelnemers fris en fruitig aan kunt moedigen.

Drinkposten

Onderweg zijn voldoende eet- en drinkposten om je als deelnemer ruim te voorzien van een banaan, reep, energydrank of gewoon een glas water. Dit hoef je dus niet zelf mee te nemen.

Garderobe

Als deelnemer kun je -na inschrijving en op vertoon van je inschrijfbandje- je tas gratis afgeven bij onze garderobe. Let op: we aanvaarden alleen geen enkele aansprakelijkheid, daarom is de garderobe ook gratis. De garderobe is duidelijk zichtbaar op het terrein en staat direct tussen de douches en de sporthal waar je je in kunt schrijven.

Parcours

De lengte van het parcours hangt af van de gekozen afstand tijdens de aanschaf van je deelname ticket. Vanaf 2023 kies je zelf op voorhand de afstand die je wilt gaan lopen. Het is NIET meer mogelijk om met een ticket van de 8 km bijvoorbeeld de 12 km te lopen. Maak daarom op voorhand bewust je keuze!

Starttijden

Je kunt zelf je starttijd / startvak kiezen.Via de menu “starttijden en inschrijven” kun je deze terug vinden. Let op: Starttijden kunnen snel uitverkocht zijn. Wees er dus op tijd bij.

Verzekering

Deelname geschiedt op eigen risico. In geval van een persoonlijk ongeval, is je eigen verzekering dus ook het aanspreekpunt. Tijdens de run is er sprake van toezicht door vrijwilligers bij de verschillende hindernissen. Daarnaast is er een gespecialiseerd medisch team aanwezig en houden reddingsteams toezicht bij de waterhindernissen. Natuurlijk houden we als organisatie zelf ook een oogje in het zeil. Veiligheid van onze deelnemers en toeschouwers staat voorop. Let op: door de organisatie is géén ongevallen verzekering afgesloten. Check dus vooraf dat je hiervoor goed bent verzekerd voor het geval er iets mocht gebeuren (wat niemand hoopt natuurlijk).

Uitgebreide deelnemersinformatie

Voor een uitgebreide uitleg van alles omtrent de buffelrun hebben we een flyer in elkaar gezet. Bekijk hier onze uitgebreide deelnemersinformatie.

Hotelarrangement

Goed uitgerust beginnen aan de Buffelrun is prettig. Lekker nog gezellig een drank doen na afloop is helemaal super. Zeker als je overnachting geregeld is en zich direct naast het start- finishterrein bevindt (je kunt er lopend naar toe!). Helemaal ideaal als je op zaterdag én zondag mee doet, of ook het Tribute Festival wilt bezichtigen. Lekker in de buurt en super gezellig.

En wat het helemaal bijzonder maakt? Hart van Bourdonck biedt speciale arrangementen voor de deelnemers. Wil je lekker vroeg starten of heb je een ander startvak liever? Dan zou ik zeker eens contact opnemen. Bekijk voor meer informatie de website van Hart van Bourdonck!

Bed & Breakfast arrangement

Wat past beter bij een goede voorbereiding op een pittige run dan een overnachting in een dichtbij gelegen B&B (3 km) met comfortabele bedden die garant staan voor een goed nachtrust? Onze kamers zijn ruim (gem. 30m2) en voorzien van douche en balkon. Beneden is er een groot terras waar je lekker tot rust kunt komen en onder het genot van een drankje met andere buffelrunners kunt napraten. Ontbijt is inclusief en afgestemd op een gezonde leefstijl die past bij een grote inspanning. Koffie en thee is zowel op de kamer als in de goed uitgeruste keuken 24/7 beschikbaar.

Kortom de ideale plek om te verblijven als optimale uitvalsbasis voor het Tribute festival, de FamilyBuffelrun en de Buffelrun. Voor liefhebbers die van vrijdag tot en met zondag erbij zijn hebben we een speciaal arrangement. Kijk voor meer informatie op de website van B&B in de wei